diumenge, 29 de gener del 2012

"Què volen aquesta gent?" cicle sobre la repressió

Aquest proper dissabte 4 de febrer, a partir de les 19h la organització antirepressiva Alerta Solidària vindrà a xerrar sobre la repressió al nostre país: què és i com actua, casos recents i consells pràctics en cas de detenció.



Hem cregut que era important explicar la cara fosca de les forces de seguretat de l'estat i de la Generalitat ja que constantment es destina diner públic a campanyes de "sensibilització" per visualitzar la policia com un cos proper, modern i de confiança i en canvi els mitjans d'informació no ens mostra pràcticament mai la repressió política.

Per complementar la xerrada divendres 3 de febrer a les 19h passarem el documental de 40 minuts de durada "Silenci, aquí es tortura" (Laia Alsina, Mariona Ortiz i Núria Piera, 2007) on ens relataran casos de tortura a l'estat espanyol a través de persones que han patit tortures, persones juristes, advocades, etc.

Finalment us convidem el dia 18 de febrer a les 19h al passi del documental "El ejercito secreto de la OTAN" (Andreas Pichler ,2009) on en 50 minuts se'ns explicarà com la OTAN va organitzar un exèrcit secret amb membres de l'extrema dreta arreu d'Europa que van atemptar contra la població civil per forçar a l'estat a incrementar el control policial sobre els moviments socials i comunistes.

Tots els actes es realitzaran al Casal Popular Pere Joan Barceló Carrasclet C/ Salvador Estrem i Fa, 14, baixos de Falset.

Aprofitem per recordar-vos que els dissabtes, encara que no organitzem cap acte, podreu trobar sempre algun membre de l'Assemblea de Joves del Priorat al Casal Carrasclet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada