dijous, 19 d’abril de 2012

Prou repressió ! Defensar els nostres drets no és cap delicte !

L'Assemblea de Joves del Priorat ens adherim al següent comunicat de suport d'Endavant (Organització Socialista d'Alliberament Nacional):
(extret de http://endavant.org/index.php?option=com_content&task=view&id=1456&Itemid=1 )
PDF Imprimir Correu
Dijous 19 d’abril han estat detingudes 4 persones a Barcelona i 2 persones a Tarragona, una d’elles militant d’Endavant (OSAN). Aquestes detencions s’emmarquen en una operació repressiva relacionada amb la darrera Vaga General i evidencien que tal i com va passar durant la jornada de vaga els cossos policials desplegats als Països Catalans continuen jugant el seu paper de protectors del capital.Des d’Endavant (OSAN) volem mostrar el nostre suport als detinguts d’avui, als tres empresonats i a la resta de detinguts i detingudes d’aquesta onada repressiva que vol legitimar unes reformes normatives que degradaran encara més els nostres drets civils fonamentals com són el de manifestació i reunió.

Totes les persones oprimides tenen el dret a la rebel·lió i a l'autodefensa. La lluita popular del 29M és la legítima i necessària resposta a la socialització de les pèrdues i la privatització dels guanys.
Per tot això, exigim la posada en llibertat immediata de totes les persones detingudes i o empresonades arreu dels Països Catalans a conseqüència de la jornada de vaga del 29M.
Perquè al capitalisme no se’l reforma, se’l destrueix, ens calen tots els esforços per aconseguir una vida digna! Perquè la lluita és l’únic camí!

Endavant (OSAN) 19 d'abril de 2012


Animen a tota la societat a participar de les properes mobilitzacions en defensa dels nostres drets i per demanar la posada en llibertat de les companyes detingudes i empresonades.
  • A Tarragona, dema al vespre hi haurà concentració a les portes de l’Ajuntament. Serà a les vuit del vespre. abans, a les nou del matí, davant dels jutjats.
  • Recordem que aquest diumenge, els grups de suport als presos (Dani, Isma i Javi), han convocat una manifestació a les sis de la tarda a la plaça Catalunya de Barcelona.

Aprofitem per recomanar-vos:
No ens fan por. Ens fan vergonya
Article de Josep Maria Martorell, militant d’Endavant (OSAN) Tarragona

Publicat a pobleviu.cat

Per saber l'última hora de les persones detingudes: http://www.alertasolidaria.org/ i http://pobleviu.cat 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada