dilluns, 4 de juny de 2012

NI RETALLADES NI REPRESSIÓManifest de l’Esquerra Independentista del Priorat  (Col·lectiu Independentista del Priorat, Assemblea de Joves del Priorat i  Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans - INS Priorat) 


Davant l’onada repressiva a la que ens estant sometent i per reclamar l’alliberament de l’Andreu, militant de Maulets de Tortosa, i el Ruben, activista del barri de Sants de Barcelona, així com de la de la resta de companyes, des de l’Esquerra Independentista del Priorat (Col·lectiu Independentista del Priorat, Assemblea de Joves del Priorat i  Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans - INS Priorat) volem exposar el següent:
En el que portem de 2012 una quarantena de militants independentistes, i un total de més d'un centenar d'activistes han estat detingudes. Ja sigui per defensar la llengua i el dret a l’escolarització en català o per protestar picant cassoles contra el govern Bauzà a Mallorca, ja sigui per protestar per les salvatges retallades en drets socials al Principat de Catalunya o bé per defensar l’ensenyament públic, de qualitat i en valencià al País Valencià .
Paral·lelament, la Generalitat del Principat ha començat a tramitar les sancions a aquelles persones que han participat en la campanya pacifica, popular i civil contra les autopistes privatitzades coneguda com No vull pagar.
Tot plegat ens porta a un panorama de més de 100 persones amb procediments judicials oberts, milers de persones multades,  més de 25 detingudes, persones segrestades durant dies a les presons (La Laura de la CGT o les 2 persones que van participar dels piquets del matí durant la vaga del 29M) i dues persones que segueixen a la presó.
Aqueta brutal repressió, és tan sols l’altra cara de la moneda de les retallades, una ferotge ofensiva contra els drets socials perpetrada per aquells que utilitzen la crisi  que ells mateixos han creat com a excusa per privatitzar-nos els serveis públics, encara més.
Contra aquesta nova dictadura econòmica estem lluitant, i l’Andreu i el Rubén, els nostres germans de lluita, estant lluitant amb Nosaltres. Per aquests motius varem secundar la vaga general del 29M, varem exercir el nostre dret a resistir-nos a la dictadura dels Mercats, varem participar dels piquets del matí i de les manifestacions de la tarda. L’Andreu i el Rubén van participar en una mobilització que havíem decidit col·lectivament: empresonant-los a ells se’ns empresona a totes les que participàrem a la vaga. I aquest és un atac intolerable cap a tota una comunitat que, de forma solidària i responsable, decideix lluitar per la seva vida.

Quants banquers han estat condemnats? Quants polítics cessats del seu càrrec? Cap.
Fem una crida al poble per a destituir el govern il·legítim, corrupte i lliberticida que està destrossant l’esforç social de construir un societat solidària i justa.
Fem una crida per a lluitar contra un Govern que empresona a la nostra gent i amnistia sistemàticament als delinqüents de la seva classe.

No ens creiem ni el seu país ni el seu sistema.
Contra Espanya i el capital:

INDEPENDÈNCIA , REUNIFICACIÓ I SOCIALISME!
LLIBERTAT DETINGUDES, PROU RETALLADES!

Priorat , juny del 2012Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada