dimarts, 22 de novembre del 2011

Canvi de data del concert, propers actes i crònica del 1r acte de la Campanya de Presentació

Després de presentar-nos a la comarca el dia 12 de novembre, l'Assemblea de Joves del Priorat us recordem els 2 actes que tenim preparats per seguir explicant qui som i d'on venim.
El primer d'ells serà la projecció del documental Terra Lliure: Punt Final al Casal Pere Joan Barceló de Falset (C/ Salvador Estrem i Fa, 14 Baixos) el dia 3 de desembre a les 19h.
També volem convidar-vos a celebrar el naixement de l'Assemblea amb el concert dels Mano's Rock i la festa amb els punxadiscos AJR Selectors de Reus que farem el dia 17 de desembre a les 23.30h al Bar de la piscina de Marçà.

Aprofitem per fer-vos arribar la petita crònica de l'acte del dia 12 i el cartell de la Campanya amb el canvi de data del concert i festa: 



Crònica del primer acte de l'Assemblea de Joves del Priorat.

El 12 de novembre vam poder gaudir de l'experiència de les Assemblees de Joves de Torredembarra, Eixample Nord, Reus i dels nuclis de Maulets de les Terres de l'Ebre i Reus a la taula rodona on els vam convidar, al Casal Popular Pere Joan Barceló de Falset.
Acompanyades d'una trentena de persones vam conèixer què havia impulsat al jovent d'aquests indrets a organitzar-se en una Assemblea de Joves o nucli de Maulets, quines activitats havien realitzat, quins van ser els moments més importants i quina relació han tingut amb l'organització de les consultes per la independència o amb el moviment del 15M entre altres coses. A més, també van fer petites pinzellades sobre el futur i com pensaven afrontar-lo.
Ens van transmetre una experiència molt interessant i vam saber, per exemple, que de vegades els casos de repressió política que havien patit, a part de fer-los patir i concentrar la seva tasca política en ells, sovint els han enfortit i per tant han convertit el que podia ser una derrota en una victòria.
També hem vist que en major o menor mesura cal ser presents en les diverses formes d'organització de la societat civil encara que no s'adiguin al 100% amb la nostra ideologia, i que des de dins les coses es poden canviar o es poden trobar punts de trobada.
També volem aprofitar per agrair a totes les organitzacions i persones que ens estan ajudant a difondre els nostres actes en aquests moments on tot just comencem a caminar, amb aquesta ajuda el camí és molt més clar.

Aquí teniu les cròniques d'algunes de les assemblees que van assistir al nostre primer acte:



Jove prioratí: UNEIX-TE A LA LLUITA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada