dijous, 3 de novembre de 2011

Jove prioratí, uneix-te a la lluita!

40% d'atur juvenil, autopistes trencant-nos el país, la llengua en un atzucac legal al Principat de Catalunya, negació del dret humà a l'autodeterminació, actes feixistes autoritzats i aplecs independentistes anul·lats, bancs rescatats perquè segueixin desnonant, reforma laboral, reforma de les pensions, ... la pregunta no és “per què neix l'Assemblea de Joves del Priorat” sinó “com és que no existia encara?”!
Volem ser la resposta jove, catalana, feminista, comunista, popular i rural a les agressions que rebem com a jovent treballador català des de totes les estructures que ens oprimeixen des de casa fins la Unió Europea, passant per les forces d'ocupació o les empreses que aprofiten la crisi per explotar-nos més, augmentant així el seu marge de benefici.
La nostra aposta és ferma: Som l'empelt jove que vol transmetre a la societat la nostra aposta per una terra sense discriminació per condició o orientació sexual, sense classes socials i amb un estat pels Països Catalans. I ho farem debatent, formant-nos, lluitant, construint i creant un teixit popular fort basat en la camaraderia i la moral revolucionària, predicant amb l'exemple, amb constància, il·lusió, fermesa i sense por per crear la nova persona socialista.
Aquesta Assemblea de Joves no és filla de cap organisme oficial ni té cap vinculació amb cap Ajuntament ni Consell Comarcal. Tot i que hi podem col·laborar, la nostra aposta és l'autoorganització juvenil basada en el tracte d'igual a igual entre nosaltres i de tu a tu amb aquests organismes, però sempre des de baix i amb l'objectiu de canviar les coses i no només d'organitzar festes. És per això que volem convidar tot el jovent de la comarca a debatre amb nosaltres, a proposar, a aprendre, a lluitar i a gaudir dels següents actes que farem en motiu del naixement de l'Assemblea de Joves del Priorat:12 de novembre: Taula Rodona d'Assemblees de Joves. Amb: Assemblees de Joves de l'Alt Urgell, Reus i Eixample Nord i amb Maulets Terres de l'Ebre al Casal Pere Joan Barceló de Falset (C/ Salvador Estrem i Fa, 14 Baixos, Falset)
3 de desembre: Passi del documental “Terra Lliure: Punt final” al Casal Pere Joan Barceló de Falset (C/ Salvador Estrem i Fa, 14 Baixos, Falset)
10 de desembre: Concert dels Mano's Rock al bar de la Piscina de Marçà i PunxaDiscos AJR Selectors


Ens indigna l'opressió nacional, sexual i de classe i per això cridem fort:
INDEPENDÈNCIA, FEMINISME I SOCIALISME PELS PAÏSOS CATALANS!
Visca la Terra!
Assemblea de Joves del Priorat
jovespriorat (a) gmail (punt) com - Twitter http://twitter.com/#!/jovespriorat - Facebook : http://www.facebook.com/jovespriorat 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada